Wie zijn wij?

Organisaties in topconditie

Als bestuurder of ondernemer in de zorg wil je de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Dat kan alleen met een goed geoliede organisatie en een gezond businessmodel. Florijn Management & Advies brengt zorgorganisaties in topconditie. Of je nu te maken hebt met een verzelfstandigingstraject, een financieel of bedrijfskundig probleem: wij helpen zorgondernemers en -bestuurders bij het in gang zetten van veranderprocessen en het oplossen van uitdagingen.

Is het ziekteverzuim binnen je organisatie (te) hoog? Heb je twijfels over de financiële gezondheid van je afdeling of zorgbedrijf? Lopen de processen allesbehalve soepel, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je onvoldoende tijd of verandervermogen? Florijn Management & Advies brengt implementatiekracht en helpt je organisatie naar een duurzame en toekomstbestendige oplossing.

meer over onze meerwaarde

De organisatiedokter

De mensen van Florijn Management & Advies fungeren als spreekwoordelijke organisatiedokter. Zo onderzoeken we de pijnpunten en stellen we een diagnose: wat is de werkelijke oorzaak van de klachten? We maken problemen behapbaar, bijvoorbeeld door complexiteit te versimpelen. Vervolgens adviseren we niet alleen een behandelstrategie, maar gaan we – in nauwe samenwerking met directie, management en medewerkers – chirurgisch te werk om jouw organisatie weer in topconditie te krijgen. Daardoor weten we de levensduur van je organisatie te verlengen, maken we je organisatie toekomstbestending én neemt de kwaliteit van leven toe.

meer over onze aanpak
  • Ben je zorgondernemer, bestuurder of manager in de zorg?
  • Heb je een financiële of bedrijfskundige uitdaging?
  • Weet je niet exact wat de oplossing is?
  • Wil je niet enkel advies, maar ook pragmatische begeleiding in de uitvoer en implementatiekracht?
neem dan contact met ons op