Onze aanpakkers

De drijvende krachten achter Florijn Management & Advies zijn Denies Kor en Olaf van der Heide. Beiden hebben jarenlange ervaring op het gebied van financieel en bedrijfskundig management & advies. Ze voelen zich comfortabel in de rol van directeur, manager, adviseur en ondernemer. Bovendien voeren ze gemaakte plannen uit, op gedegen wijze en met een zo breed mogelijk draagvlak.

Pragmatisch aan de slag met Denies?

Mail hem op
d.kor@florijn-ma.nl
of bel 06 119 268 76

Denies Kor

Energiek, spontaan en pragmatisch: Denies is in op zijn best als hij zijn mouwen op kan stropen en aan de slag kan met verbetering en verandering. Als rasechte ondernemer ziet hij niet alleen waar kansen liggen, maar weet hij betrokkenen eveneens te enthousiasmeren en te activeren. Deze doelgerichte en ondernemende adviseur houdt wel van een uitdaging. Als (voormalig) directeur van een aantal succesvolle bedrijven, wil hij met Florijn Management & Advies het ondernemerschap in de zorg brengen. Doelgericht en pragmatisch zet hij zijn kennis en ervaring in om jouw organisatie op de rit te helpen en te houden.

Meer resultaat behalen met Olaf?

Mail hem op
o.vanderheide@florijn-ma.nl
of bel 06 511 952 35

Olaf van der Heide

Mensen maken het verschil, zo vindt Olaf. Daarom heeft hij binnen zijn werkzaamheden veel aandacht voor de mens achter de organisatie. Hij werkt het liefst in maatschappelijk relevante sectoren en draagt graag bij aan het bereiken van de ambities van organisaties. Dankzij zijn kennis en ervaring is Olaf in staat om complexe veranderopgaven te verwezenlijken. Met veel enthousiasme, noordelijke nuchterheid, humor en een hands-on mentaliteit helpt hij mensen en teams verder. Zijn stijl is het best te omschrijven als open, direct en persoonlijk. Met zijn bijzondere vermogen om dwarsverbanden te leggen, weet Olaf jouw organisatie op creatieve wijze te begeleiden naar betere resultaten, soepele processen en tevreden medewerkers.

Deskundig netwerk

Florijn Management & Advies is gespecialiseerd in bedrijfskundige en financiële vraagstukken. In onze dagelijkse praktijk lopen we regelmatig tegen vraagstukken aan die raken aan andere terreinen. Om organisaties in de breedst mogelijke zin van het woord te kunnen ondersteunen en vooruit te helpen, werken we nauw samen met uiteenlopende partners. Denk aan notarissen, advocaten, accountants, marketeers en HR-specialisten. De partners met wie we een samenwerking aangaan, selecteren we nauwkeurig. Net als wij combineren ze denken met doen, waardoor ze passen bij de visie en werkwijze van Florijn Management & Advies.

Nieuwsgierig hoe we jouw organisatie in topconditie brengen?

neem contact op